Ndjoni da ti nzapa na ya jesus

Alöndö na Wikipedia
(Redirigé depuis Kasmosgö)
Sô fîtasû sû mbeti sân mbunzûvukö sêgô. Nzere sâra mbëtï nî mbênî.
Ndjoni da ti nzapa na ya jesus

Ndjoni da ti nzapa na ya jesus (Véritable Jésus Église) a yéké da ti znapa so lèkérè na beijing na kodro séssé ti chine na ngou 1917. Lasso ,mon wara 2,5 million tia wama bè so a yéké na ya ti da ti znapa so na 45 kodro ti ndoti ti séssé koué.Da ti znapa so a kè pentecotiste so à yéké mbangué ti da ti znapa na ya jesus so a sigui na ya tia tango so. Da ti nzapa a fa tènè ti nzapa na bia gospel na ya tia kodro koué avant kiri gnon ti Jesus. Da ti znapa so a manabè na balako tènè so ayèkè :

  1. Ingo vourou
  2. Baptême
  3. Soukoura ngon guérè
  4. Communion na ya ingo
  5. Lango ti sabbat
  6. Jésuis Christ: Jésuis Christ, iri so a ga fini, lo kwi na kéké ti croix tènè ti a pécheurs, lo zingon na lango ota na péko ti kwa et lo sou na ndouzou. Lo yéké sauveur ti a zo, zo so a lèkèrè séssé na ndouzou, oko nzapa.
  7. Mbéti ti nzapa: Mbéti ti nzapa, na ya ni mgbéré na fini testament , so ayékè tènè ti yanga ti nzapa a kié ta tènè a yèkè tonga na mbéti ti guigui ti wamabê.
  8. Salut: Nzapa la mou fini na grace. A wamabê a doit ti bando gui na bangué ti ingo vourou si a la yo iri ti nzapa na ndouzou si a la yé gugui kwè.
  9. Da ti znapa
  10. Tango ti jugement